Бойлери със серпентина

Бойлери със серпентина - монтаж на бойлер 

Бойлери със серпентини или още бойлер за парно е обемен комбиниран електрически бойлер в които има две спираловидни тръби с определен диаметър и характерно разположение и закрепване и електрически нагревател. Бойлер с две серпентини се използва за свързване към електрическото захранване и същевременно топлоподаване от локално парно, термопомпа, слънчев панел или други допълнителни източници. Бойлер с две серпентини има възможност за включване на два такива източника едновременно. Бойлери със серпентини се използват при наличие на изградени локални системи – локално парно, слънчеви панели и други. 

Бойлери със серпентини – бойлер с две серпентини

 Бойлерите със серпентини могат да бъдат с две или с една серпентина, а водосъдържателя може да се изработи от неръждаема стомана и обикновена стомана с емайлирано покритие или стъклокерамично покритие. Предпочитани са бойлерите от неръждавейка с неръждаеми серпентини. Качеството на бойлерите от неръждавейка е доказано с времето си и затова такива бойлери имат гаранция от 10 до 20 години на балона и 10 година на електрическата част – това са нагревател на бойлера, терморегулатора на бойлера и защита на бойлера. 

Технически характеристики на бойлери със серпентини предлагани от нас:

 Електрически бойлер за вертикален или хоризонтален монтаж с мощност на електрическият нагревател от 2000 до 3000 W. Водосъдържателят и серпентината/те на бойлера са изработени от висококачествена неръждаема стомана с марка /ЕN1.4401 и ЕN1.4301 . Стоманата е дебелина от 1,4 мм до 1,8 мм. Серпентината /те могат да имат изводи отдясно или отляво. Предлагат се леви и десни серпентини.

 Бойлера е с изнесен външен терморегулатор и вграден температурен индикатор ( това не е термометър и уреда не е точен). Бойлера разполага с магнезиева анодна защита и биполярен термостат със защита против замръзване.

 Присъединителен размер на тръбите към водопровода е с диаметър  1/2"

 Продукта отговаря на най-високите европейски стандарти за качество.

 Проектиран и произведен в Сърбия.

Предлагаме още бойлери з апарно и ток, комбиниран бойлер цена, бойлери Дипломат, бойлер с водна риза.

Неръждаемата стомана, която влагата в производството на бойлер със серпентини е от доказани производители и с най-високо качество.

Серпентина от неръждаема стомана, изводите са отдясно /от ляво.

Работно налягане на серпентината : 6 бара, като е изпитана до 12 бара.

Mощност входяща темп.серпентина 90°C/м2 – 18 KW, дебит входяща темп.серпентина 90°C/м2 - температура на бойлера 45°C - 431l/h.

Цени на бойлер със серпентина от 449 лв с ДДС.

Предлагаме доставка и монтаж на бойлери със серпентини, от неръждаема стомана. Свързване на бойлер със серпентини. Ремонт на комбинирани бойлери и проточни електрически бойлери.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo