Ремонт на съдомиялни, монтаж демонтаж

Съдомиялните машини намират все по-широко приложение във домакинството на съвременият човек. Удобството от използването вече не е лукс а икономия на време, вода и пари, както и повишаване на качеството на измиване на съдовете и домакинската посуда. Цените на съдомиялните вече са достъпни и почти всяко домакинство разполага със съдомиялна машина за открит монтаж или за вграждане. Съдомиялните машини са с различна големина и капацитет които се измерва в брои комплекти при едно измиване.

Разнообразието от марки и модели е огромно. Почти всяка марка предлага съдомиялни за вграждане, за полувграждане, за открит монтаж на под и монтаж върху плот или така наречените мини съдомиялни на самотек без помпа за изсмукване на мръсната вода.

 Предлагаме доставка на нова съдомиялна, демонтаж на стара съдомиялна, монтаж на нова съдомиялна, ремонт на съдомиялна на място и изграждане на изводи за чиста вода и канал за включване на съдомиялна, както и почистване на съдомиялни. 

 

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo