Ремонт на перални машини - поправка по домовете

ремонт на пералняИзвършваме професионален ремонт и монтаж на перални по домовете за град София. Качествено сервизно обслужване със надеждни и оригинални резервни части. Сервиза се стреми да използва пълният капацитет и ресурс на вашата пералня и заменя части при крайна необходимост. Целта на сервиза е да ремонтира важшите перални без да заменя части подлежащи  на ремонт. При всяка повреда ние от сервиза за ремонт на перални на място се стремим да открием причината за повредата и да я отстраним.

Стремим се да записваме час за посещение и диагностика в удобно за клиента време съобразено с нашият график на работа. Консултациите по телефона са напълно безплатни. Ние можем да ви ремонтираме пералнята, да сменим части, да доставим нови части, да доставим новата ви пералня, да монтираме пералня, демонтираме стари перални, сменяме спирателни кранове на пералните и техните маркучи за чиста и мръсна вода. Свързваме пералнята към ВиК инсталацията и мрежата и към елекро инсталацията, като зануляваме и заземяваме уреда. При липса на изводи за студена вода, канал и електричество може да се обърнете към нас. Ние изграждаме изводи и прекарваме тръби и кабели.

При силно варовита вода се образува котлен камък по нагревателя и барабана и ние предлагаме почистване на котлен камък ръчно и с препарати в зависимост от желанието на клиента. Извършваме ремонт, монтаж и профилактика за следните марки перални машини:

AEG,AEG – Electrolux,Ariston,Atlant ,Bauknecht,BEKO,Bloomberg,Bosch,Candy,Crown,DAEWOO ,Edesa,Electrolux ,Fagor,Gorenje,Hotpoint- Ariston ,Indesit,LG,Miele,NEO,Samsung ,Siemens,Whirlpool,Zanussi и Zerowatt 

 Ремонт на перални на място с гаранция! Сервиза за ремонт и монтаж на перални предлага доставка на нова пералня, демонтаж на стара пералня, монтаж на новата пералня и извозване на старата ви непотребна и неработеща пералня.

 

 

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo