Електротехник за ремонт на фурни

 Фурните за битово ползване и професионалните фурни се делят на две основни групи: за открит монтаж и фурни за вграждане. Почти всички електрически фурни за открит монтаж са в комбинация с котлони. Такава комбинация си е готварска печка с електрически или газови котлони, като не рядко се срещат и комбинирани с газ и електричество (на ток). Котлоните са два или четери в зависимост от големината на фурната. Не са рядкост и три котлона или комбинирана фурна и готварска печка на газ и електричество.  

 Вторият вид фурни са фурните за вграждане. Двата вида фурни за битово ползване работят с напрежение 220V и работна честота на тока от 50Hz. Свързват се към мрежата посредством твърда връзка и отделен многожилен проводник със сечение  на захранващият кабел (проводник) 4 мм2 и твърда електрическа връзка, като захранващият кабел трябва да отговаря на нормативните изисквания за безопасност. Използват се специални негорими и удароустойчиви кабели, тръби и гофрета с цел обезопасяване на електрическото захранване на фурните.Ел техник

Двата вида фурни могат да имат различни функции и бутони за управление, като по-новите са вече със сензорно управление и дори вградени керамични котлони. Работната температура на двата вида фурни обикновенно е една и съща. Някои фурни имат вграден нагревател за грил и вентилатор с осветление и таймер.

Електротехник за ремонт на фурни София 

 Фурните са електрически уреди които се повреждат обикновенно електрически и по-малко механично. Електрическата част на фурната се износва и там са най-честите повреди. Електрическата част на фурната се състои от терморегулатор, термодвоика, електрически ключ за управление, нагреватели и вентилатор. В съвременните фурни има и доста електроника, управление на 12V, електронни дисплеи и часовници, сензорни датчици и те често губят настройка или изгарят.

 Извършваме профилактика на електрически фурни и котлони и професионален ремонт на фурни и котлони. Подменяме нагреватели, смяна на вентилатори, смяна на керамични плочи, настроика на таймери, смяна на електрически ключове и монтаж на фурни и котлони, както и смяна на електрически кабели и преработка на електро инсталация на фурни.

 Когато се извършва ремонт на фурна, готварска електрическа печка или електрическа фурна за вграждане се отварят поне два от съставните панели за да има достъп до електрическата част на фурната. Демонтира се износената електрическа част и се монтира новата.

 Работим по домовете и извършваме ремонта на електрическата фурна на място в дома на клиента.  Ако имаме нагревател, терморегулатор, термодвойка или електрически ключ за смяна, които нямаме наличен в сервизната кола ние се ангажираме с най-бързата му доставка и смяна. Изработка на нагреватели по поръчка.

 Плащането се извършва в брои след свдършване на работата. Сервиз за ремонт, монтаж и доставка на фурни, котлони и аспиратори за София.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo