Доставка и монтаж на бойлери

Доставка и монтаж на бойлери в София 

 Нашата фирма предлага доставка и монтаж на бойлери. Извършваме безплатна доставка при закупен от нас бойлер, както и монтаж на бойлери за София и околните райони. Ние сме специализирани в продажба и доставка на нови бойлери от марките Атлантик, Аристон, Теси, Дипломат, Елдом, Тедан, Шишков, Матев, Stiebel Eltron и Фламина. Разполагаме на склад с обемни бойлери за баня с вертикален и хоризонтален монтаж с обем от 30 до 300 литра, обемни бойлери за кухня, проточни бойлери за кухня, проточни бойлери за баня и комбинирани електрически бойлери със серпентина или две серпентини.  Нашата фирма за продажба и монтаж на бойлери има всички налични модели неръждаеми бойлери на Шишков, Тедан, Дипломат и Елдом с пълна гаранция от 5 и 10 години.

Вижте предлаганите от нас бойлери

 Клиентите ни могат да се възползват от услугите на сервиза за бойлери като поръчват бойлери с монтаж, демонтаж на бойлер, преместване на бойлер, диагностика на проблем, консултация за  избор на нов бойлер и ремонт на бойлери по домовете. Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери, работи на територията на град София без значение от квартала и района.

Как се извършва доставка и монтаж на бойлери? Доставка и монтаж на бойлери в София 

 При нужда от нов бойлер, може да разгледате нашият онлайн каталог за бойлери. При нужда от консултация ние ви изпращаме техник за бойлери на адреса ви, в удобно за вас време. След направен оглед от техническото лице ще получите предложение за най-изгодните за вас варианти. Има възможност за изготвяне на писмена оферта с разбивка на различни видове бойлери при офериране на фирми.  След направа на избора, се извършва доставка и монтаж на бойлер, като осигуряваме демонтаж на стар бойлер (при наличен такъв) и доставка на необходимите материали за монтаж. Материалите за монтаж с куки за окачване на бойлер, дюбели, планки, стойки, конзоли, спирателни кранове, фитинги, тръби, ел кабел и меки връзки.

 При повреден бойлер може да се обърнете към нас. Ние извършваме ремонт на бойлери по домовете в рамките на деня. Доставка и монтаж на бойлери на изгодни цени от професионален сервиз за бойлери Гамаремонт. Монтаж на бойлер Елдом  55,00 лв

 Вижте цени за монтаж на бойлери и ремонт на бойлери. Монтаж на бойлер Теси и монтаж на бойлер Елдом с гаранция от 5 години,  качествени бойлери, вертикални бойлери и хоризонтални бойлери от 30 литра до 200 литра.

 Цени за демонтаж и монтаж на бойлери от 80,00 лв с ДДС от професионален сервиз за ремонт на бйлери София. 

 МОНТАЖ НА БОЙЛЕР НА НОВО МЯСТО С ПРЕРАБОТКА НА ВОДОПРОВОД И ЕЛ ЗАХРАНВАНЕ!

 

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo