Доставка и монтаж на бойлери

Доставка и монтаж на бойлери в София 

 Гамаремонт предлага доставка и монтаж на бойлери. Извършваме безплатна доставка при закупен от нас бойлер, както и монтаж на бойлери за София и околните райони. Фирмата е специализирана в продажба и доставка на нови бойлери от марките Атлантик, Аристон, Теси, Дипломат, Елдом, Тедан, Шишков, Матев, Stiebel Eltron и Фламина. Разполагаме на склад с обемни бойлери за баня с вертикален и хоризонтален монтаж с обем от 30 до 300 литра, обемни бойлери за кухня, проточни бойлери за кухня, проточни бойлери за баня и комбинирани електрически бойлери със серпентина или две серпентини.  Гамаремонт има всички налични модели неръждаеми бойлери на Шишков, Тедан, Дипломат и Елдом с пълна гаранция от 5 и 10 години.

Вижте предлаганите от нас бойлери

 Клиентите на Гамаремонт могат да се възползват от услугите на сервиза за бойлери като поръчват монтаж на бойлер, демонтаж на бойлер, преместване на бойлер, диагностика на проблем, консултация за  избор на нов бойлер и ремонт на бойлери по домовете. Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери Гамаремонт, работи на територията на град София без значение от квартала и района.

Как се извършва доставка и монтаж на бойлери? Доставка и монтаж на бойлери в София 

 При нужда от нов бойлер може да разгледате нашият онлайн каталог за бойлери. При нужда от консултация ние ви изпращаме техник за бойлери на адреса ви, в удобно за вас време. След направен оглед от техническото лице ще получите предложение за най-изгодните за вас варианти. Има възможност за изготвяне на писмена оферта с разбивка на различни видове бойлери при офериране на фирми.  След направа на избора  се извършва доставка и монтаж на бойлер, като осигуряваме демонтаж на стар бойлер (при наличен такъв) и доставка на необходимите материали за монтаж. Материалите за монтаж с куки за окачване на бойлер, дюбели, планки, стойки, конзоли, спирателни кранове, фитинги, тръби, ел кабел и меки връзки.

 При повреден бойлер може да се обърнете към нас. Ние извършваме ремонт на бойлери по домовете в рамките на деня. Доставка и монтаж на бойлери на изгодни цени от професионален сервиз за бойлери Гамаремонт. Монтаж на бойлер Елдом  55,00 лв

 Вижте цени за монтаж на бойлери и ремонт на бойлери. Монтаж на бойлер Теси  и монтаж на бойлер Елдом с гаранция от 5 години,  качествени бойлери, вертикални бойлери и хоризонтални бойлери от 30 литра до 200 литра.

 Цени за демонтаж и монтаж на бойлери от 80,00 лв с ДДС от професионален сервиз за ремонт на бйлери София. 

 МОНТАЖ НА БОЙЛЕР НА НОВО МЯСТО С ПРЕРАБОТКА НА ВОДОПРОВОД И ЕЛ ЗАХРАНВАНЕ!

 

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo