Поправка, монтаж и демонтаж на бойлери

 Предлагаме експресен ремонт на електрически бойлери за София от професионални електротехници. Ремонтираме всички изброени марки бойлери: Елдом инвест, Елдом, Дипломат, Светльо Шишков, Матев, Татрамат, Атлантик, Горение, Фламина, Стийбел елтрон, Аристон, Термомакс и други марки на нашят пазар. Извършваме смяна на терморегулатор, смяна и монтаж на термозащита, подмяна на електрически ключ, смяна на нагревател, гарнитура на фланец, смяна на фланец, водосъдържател, тръбите на топлата вода вътре в бойлера и смяна на термометър. Ремонтираме хоризонтални и вертикални електрически бойлери от 30 литра, бойлери от 50 литра, 80 литра, 100 литра, 120 литра и 150 литра. Ремонтираме и 300 литра подовостоящи бойлери. Предлагаме монтаж и ремонт и на електрически бойлери със серпентина и с две серпентини.

Поправка, монтаж и демонтаж на бойлери 

Доставка, ремонт и монтаж на бойлерите  Предлагаме монтаж и демонтаж на бойлери, доставка на бойлери до дома и извозване на стари бойлери. Ремонтираме газови и електрически бойлери. Работиим с резервни части на производителя с гаранция и сертификат за произход и качество. Предлагаме услугата ремонт на бойлери от понеделник до събота включително. Цените за ремонт на бойлери са публикувани и изброени във ценовата листа на сайта. Гаранция за ремонт на бойлер от 6 месеца до 60 месеца в зависимост от марката и ремонтираната част от бойлера.

 Сервиз за ремонт на бойлери на място. Всички ремонти на бойлери, без изключение от марката на бойлера и вида на ремонта се извършват на място в дома на клиента. Предлагаме ремонт на бойлер Теси, Дипломат, бойлер Атлантик, бойлери Елдом, бойлери Фламина и бойлери Стибел Елтрон. 

 

 

 Извършваме ремонта и издаваме гаранция за услугата  и резервните части използвани при ремонта на бойлера. В нашият сайт за бойлери gamaboileri.com може да получите поддробна информация за всичко с бойлерите(включително и цени за ремонт на бойлери), като при възникнали въпроси на който не сме успели да отговорим в сайта ни търсете на посочените телефони!

За заявка на ремонт и монтаж на бойлери: 0882 285 230

Професионален сервиз за продажба, доставка, монтаж и ремонт на бойлери по домовете за София и околните райони 0895 012345.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo