Монтаж на перални

 Собствениците на нова пералня могат да си я монтират и сами. За монтажа на нова пералня трябват познания по ВиК и малко инструменти. Всички нови перални се монтират елементарно и имат всичко необходимо в комплекта.  Цената за монтажа не е висока, но ако все пак решите да икономисате някои друг лев от монтажа започнете с прочитането на листовката и упътването за монтаж от производителя.

Монтаж наперални

 Пералните се вързват към ВиК мрежата, което включва свързване към водата и връзване към канала. Следва включване в контаката и пералнята заработва. Най-важно е да не забравяме да демонтираме транспортните пръчки и да нивелираме пералнята на мястото където ще работи. Нивелацията е задължителна, защото в противен случай може вибрациите при центруфугиране да разместят машината и дори да я откъснат от водопровода и канала.Монтаж пералня

 Ние извършваме професионален монтаж на перални машини за София град и околните райони.

 Цената за монтажа на пералня варира от 37 лв до 48 лв в зависимост от мястото за монтаж. В монтажа на пералнята е включено свързване на маркучите за мръсна и чиста вода, нивелиране и демонтаж на транспортните пръчки. При нужда от монтаж на кранове, тръби, маншони, пробиване на стени, рязане на плоскости и преработка на канали, както и демонтажа на старата пералня се заплащат допълнително. Гаранция за монтаж на пералня  60 месеца.

 Гамаремонт предлага на всички наши клиенти за гр.София монтаж на пералня на достъпна цена. Като професионалисти ние можем да извършим монтаж на пералня със сушилня от марките:

  • индезит, 
  • монтаж на пералня аристон, 
  • монтаж на пералня за вграждане,
  •  монтаж на пералня горение, 
  • монтаж на вградена пералня,

 Можем да ви спестим място и да направим монтаж на сушилня върху пералня, т.е монтаж на всякакъв вид автоматична пералня. Като сервиз за доставка, монтаж и ремонт на перални ние ви предлагаме и смяна и монтаж на уплътнение на пералня.

Професионален сервиз за монтаж и ремонт на перални предлага доставка на нова пералня до адреса на клиента и извозване на старата пералня.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo