Монтаж на електрически ключове и контакти

montaj na kontakt Електкрическите контакти и електрическите ключове се делят на два основни вида-за скрит монтаж и за открит монтаж. Контактите и ключовете за открит монтаж се закрепват посредством дюбели и винтове към стената, като кабелите влизат отдолу или отстрани. Контактите които са за вграждане се закрепват във така наречените конзоли посредством две пластини които са на принципа на обтягането.

 Контактите и електрическите ключове могат да бъдат и сложна комбинация от конзоли и панели. Може да се наредят до 7 бр контакта , ключове и розетки една до друга в един панел. Избора на марката и цвета на контакат, както и дизайна на панелите е сложна задача. Когато се налага да избирате, ще останете учудени от гамите и богатият избор.

Монтаж на електрически ключове и контакти 

 Ние монтираме, демонтираме и подменяме стари ел.контакти и ел.ключове с нови. Извършваме доставака по домовете 24/7. Може да променим местата на контактите, да преместим или изместим вашите контакти и ключове или да изведем още контакти. Пробиваме отвори в панел и тухла, монтираме конзоли, къртим канали за кабели и преработваме разклонителни кутии. Предлагаме изработка на специални разклонители и монтаж и извеждане на контакт в електричееско табло или в близост до електрическо табло за захранване на СОТ централа, аварийно осветление или рутер за интернет.

 Предлагаме също така преработка на електрически ключове от девяторен тип и сериен тип. Предлагаме откриване на късо съединение на електрически кабели и още много други ел.услуги от професионален ел.техник за София и района.

Професионални електроуслуги за София на ниски цени с гаранция за качество.

Професионални електро услуги от опитен електротехник за София 0895 012345. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo