Безплатна доставка на всеки продукт за София! Монтаж на бойлер 55 лв! Избирате вашият бойлер от каталога ни. Свързвате се с нас за уточняване на час и дата за доставка. При желание от ваша страна монтираме и тестваме вашият нов бойлер на цена от 55 лева за монтаж.

TEDAN PRACTIC INOX 80l

Неръждаем бойлер Тедан за вертикален монтаж в баня.
Описание

Електрически бойлер за вертикален монтаж с мощност от 2000W. Водосъдържател от висококачествена легирана неръждаема стомана с марка ЕN1.4401 и ЕN1.4301 и с дебелина от 1,2 мм до 1,8 мм.  Външен терморегулатор. Време за загряване от 12°С до 60°С - 135 минути. Температурен индикатор. Магнезиев анод с 50% по-дълъг живот. Биполярен термостат със защита против замръзване (произведен от Thermowatt – Италия). Термоизолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина от 25 до 49 мм (произведенa от Bayer - Германия) с висока плътност за допълнителна икономия на електроенергия (без съдържание на хлорофлуоровъглеводород). Клас на защита на водонагревателя IP: X4. Диаметър на тръбите (ВИК) 1/2". Тегло (бруто): 80 л. – 23.7 кг. Отговаря на най-високите европейски стандарти за качество. Проектиран и произведен в Сърбия.

 

Техническа характеристика: 

 • Водосъдържател от висококачествена въглеродна стомана с марка ЕN1.4401 и ЕN1.4301 с дебелина от 1,2 мм до 1,8 мм, изпитан на 12 Bar налягане.

 • Номинална вместимост: 80 литра.

 • Неръждаемата стомана, която влагагаме в бойлерите Тедан е от доказани производители и с най-високо качество.

 • Термоизолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина от 25 до 49 мм (произведенa от Bayer - Германия).

 • Термостат със защита против замръзване (произведен от Thermowatt – Италия) и максимална работна температура от 75°С.

 • Трикомпонентен магнезиев анод с до 50% по-дълъг живот, който има възможност за демонтаж и последваща подмяна.

 • Квадратен фланец със специална конструкция за постигане на по-висока нaдеждност и сигурност на уреда.

 • Клас на защита на водонагревателя IP: X4.

 • Диаметър на тръбите (ВИК) 1/2".

   

  След свързването с водопровода и електричеството, уредът е готов за употреба. Преди да включите уреда, трябва да го напълните с вода от водопроводната мрежа. Отворете спирателния крат, намиращ се на входа на студената вода. Отворете един от крановете за топла вода в жилището Ви, за да излезе въздухът отвътре. Уредът се е напълнил, едва когато водата потече свободно от чешмата. Визуално проверете за водни течове от фланеца и леко го затегнете, ако е необходимо. Пуснете уреда посредством ключа. Проверете дали тръбите или фланецът под капака не текат. Ако има течове притиснете внимателно. Препоръчва се температура от 55° С, която предпазва от отлагане на котлен камък. Преди да пуснете уреда, винаги проверявайте дали същият е пълен с вода, защото в обратен случай можа да повредите сериозно нагревателя

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo