Безплатна доставка на всеки продукт за София! Монтаж на бойлер 55 лв! Избирате вашият бойлер от каталога ни. Свързвате се с нас за уточняване на час и дата за доставка. При желание от ваша страна монтираме и тестваме вашият нов бойлер на цена от 55 лева за монтаж.

Гаматерм ООД предлага доставка и монтаж на неръждаеми бойлери на ниски цени.  Обикновени стандартни бойлери за баня от неръждаема стомана (неръждавейка, инокс)  и комбинирани електрически бойлери с неръждаем водосъдържател и неръждаеми серпентини/а за битово ползване.  Бойлерите с неръждаем водосъдържател са с пълна гаранция от 120 месеца или 10 години с безплатен сервиз. Гаранцията покрива повреди в електрическата част, водосъдържателя и серпентините и монтажа на бойлера. Бойлерите са сертифицирани и проверени по следните европейски стандарти:

TUV /ISO 14001:2004 и iso 9001 , като разполагат с европейският сертификат за качество/CE.

Бойлерите са от марка Тедан. Иноксовите бойлери се предлагат със и без серпентина и само за вертикален монтаж. Неръждаеми бойлери цени с безплатна доставка.

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo