Безплатна доставка на всеки продукт за София! Монтаж на бойлер 55 лв! Избирате вашият бойлер от каталога ни. Свързвате се с нас за уточняване на час и дата за доставка. При желание от ваша страна монтираме и тестваме вашият нов бойлер на цена от 55 лева за монтаж.

Бойлерите Атлантик предлагат голямо многообразие на модели и видове електрически, термодинамични и комбинирани бойлери. Марката е френска и не предлага проточни електрически бойлери. Марката работи с гаранция от 5 до 7 години за различните си модели обемни електрически бойлери. Предлагаме хоризонтални и вертикални бойлери Атлантик от 10, 15, 50, 80, 100 и 120 литра. Бойлери Атлантик са с изводи за вода отдолу и електрическа част отляво при хоризонталните модели бойлери на Атлантик. Вертикалните модели са с извози за вода и и електрическа част отдолу. Моделите разполагат с анодна защита, термометър и терморегулатор. В комплект с бойлера е и възвратният клапан на бойлера. Цени и гаранции на електрически бойлери от марката Атлантик може да разгледате в нашият електронен каталог.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo