Бойлери втора употреба

Бойлери втора употреба София

 Предлагаме рециклирани, основно отремонтирани бойлери втора ръка (употреба) от неръждаема стомана с различна дебелина на водосъдържателя и различен обем. Предлагаме също стандартни употребявани бойлери със емайлираан и стъклокерамичен водосъдържател от 50 литра до 120 литра.

 Бойлерите са тествани под налягане, промит и изчистен водосъдържател от котлен камък и наслагвания, както и напълно нова електрическа част (нагревател, фланец, гарнитура, термозащита, терморегулатор, електрическо копче, и кабели). Задължително се подменя и възвретният клапан на бойлера.

 При поръчки на клиенти, продаваме и доставяме бойлери втора употреба, без гаранция, със стара електрическа част и фланец.

 Електрическата част на рециклираните бойлери втора ръка е подменена с нова, доставена от производителя или вносителя на съответната марка бойлери. Много сайтове за обяви предлагат обяви за стари бойлери, бойлери втора ръка, но непроверени и тествани.

Неръждаем бойлер втора ръка 

 Работим с бойлери втора ръка от марките:

  • Дипломат,
  • Елдом,
  • Светлю Шишков,
  • Фламина,
  • Матев
  • други марки бойлери от неръждавейка.

Рециклирани вертикални бойлери и хоризонтални бойлери от неръждаема стомана. Предлагаме също и бойлери от неръждавейка със серпентина.

 Гаранция 6 месеца на електрическата част за рециклирани стари бойлери и бойлери втора ръка. Рециклират се с резервни части за бойлери от марката THERMOWATT  Италия.

 Предлагаме безплатна доставка за София. и отстъпка от цената за монтажа на бойлери.

 Извършваме демонтаж и монтаж на бойлери както и ремонт по домовете.

 Рециклиране на бойлери става по заявка на клиента. Самият процес по ремонта на бойлера отнема около 4-5 работни дни, като 2 дни бойлера се държи под налягане, за да се тества здравината на водосъдържателя. Следва подмяна на електрическата част на бойлера и почистване на водосъдържателя.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo